Forrige bilde
Neste bilde

Sørlandets Teknologipark har felles kantine i Jon Lilletuns vei 1, som betjenes av en hyggelig og serviceinnstilt gjeng fra ISS. De tilbyr to varmretter hver dag, i tillegg til salatbuffet og mange varianter av ferdigsmurt mat. Kantina tilbyr også møtemat og overtidsmat.

Ta kontakt med Torunn for tilbud!
E-post: 421015@no.issworld.com, telefon: 400 10 632



UKE 27:

ONSDAG
PYTT I PANNE MED SPEILEGG
OMELETT MED SALAT OG DRESSING
MINESTRONESUPPE
STOR SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD –PÅLEGG

 

TORSDAG
FISH`N CHIPS MED ERTEPURE
PASTA TORTELLONI MED FEM OSTER OG KREMET TOMATSAUS
PHO – VIETNAMESISK NUDELSUPPE
STOR SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD –PÅLEGG

FREDAG
BBQ PIGWINGS MED SALAT OG SØTPOTET FRIES
HAMBURGER
FISH CHOWDER SUPPE
STOR SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD – PÅLEGG

UKE 28:

MANDAG
OKSEKJØTT I RØD THAICURRY SERVERT MED RIS
GRØNN ERTESUPPE MED EGG
SALATBUFFET – PÅSMURT -  BRØD – PÅLEGG

 

TIRSDAG
VÅRRULL MED STEKT RIS
KLAR KYLLINGSUPPE MED GRØNNSAKER
SALATBUFFET – PÅSMURT -  BRØD – PÅLEGG

 

ONSDAG
PASTA ITALIANA MEDKYLLING – PAPRIKA – PURRE OG URTER
BLOMKÅLSUPPE
SALATBUFFET – PÅSMURT -  BRØD – PÅLEGG

 

TORSDAG
LETTPANNERT RØDSPETTE SERVERT MED RISTEDE APSRGESBØNNER, ARTISJOKKHJERTER OG PARMESAN
SITRUS OG KAPERSSMØR DILLPOTETER
ASPARGESSUPPE
SALATBUFFET – PÅSMURT -  BRØD – PÅLEGG

FREDAG
TACO
HAMBURGER
MEXIKANSK TOMATSUPPE
SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD– PÅLEGG


UKE 29:

MANDAG
KARBONADE MED SURKÅL –BRUN SAUS OG POTETER
KREMET FISKESUPPE
SALATBUFFET – PÅSMURT – BRØD -PÅLEGG

TIRSDAG
SEIBIFF MED STEKT LØK –RØMME OG KOKTE POTETER
KREMET SOPPSUPPE
STOR SALATBUFFET – PÅSMURT -  BRØD –PÅLEGG

ONSDAG
NASI GORENG MEDKYLLING
TOMATSUPPE MED KOKT EGG
SALATBUFFET – PÅSMURT -  BRØD – PÅLEGG

 

TORSDAG
PASTA BOLOGNAISE
TOM KHA GAI
SALATBUFFET – PÅSMURT -  BRØD – PÅLEGG

FREDAG
HAMBURGER
ASPARGESSUPPE
SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD– PÅLEGG

UKE 30:

MANDAG
KYLLINGRYTE SWEET & SOUR SERVERT MED RIS
KREMET SØTPOTETSUPPE MED TIMIAN
SALATBUFFET – PÅSMURT – BRØD - PÅLEGG

TIRSDAG
SEIBIFF MED GRØNNSAKER URTESAUS OG KOKTE POTETER
KLAR NUDELSUPPE MED GRØNNSAKER OG KYLLING
SALATBUFFET – PÅSMURT -  BRØD – PÅLEGG

ONSDAG
PØLSE MED POTETMOS OG SMØRDAMPET NYKÅL
KREMET BLOMKÅLSUPPE
SALATBUFFET – PÅSMURT -  BRØD – PÅLEGG

TORSDAG
CHILICON CARNE SERVERT MED RIS
MEXICANSK TOMATSUPPE
SALATBUFFET – PÅSMURT -  BRØD – PÅLEGG

FREDAG
PIZZA
POTET – OG PURRESUPPE MED SPRØ KRUTONGER
SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD– PÅLEGG

UKE 31:

MANDAG
PASTA CARBONARA MED BACON OG SOPP
TOM KHA PHO
SALATBUFFET – PÅSMURT – BRØD - PÅLEGG

TIRSDAG
TIKKA MASALA SERVERT MED RIS OG NAN
BLOMKÅL – OG BROKKOLISUPPE
SALATBUFFET – PÅSMURT -  BRØD – PÅLEGG

 

ONSDAG
FISH ROLLS MED GRØNNSAKER, POTETER OG URTEDRESSING
MINESTRONESUPPE
SALATBUFFET – PÅSMURT -  BRØD – PÅLEGG

 

TORSDAG
FYLT PITA MED SALAT – KJØTTBOLLER – SALAT OG TATZIKI
INDISK KYLLINGSUPPE MED KIKERTER
SALATBUFFET – PÅSMURT -  BRØD – PÅLEGG

FREDAG
HAMBURGER
GULTOT – OG INGEFÆRSUPPE
CIOPPINO – FISKESUPPE FRA CALIFORNIA
STOR SALATBUFFET – PÅSMURT- BRØD – PÅLEGG


Betalingsløsninger i kantina