Sørlandets Teknologipark har felles kantine i Jon Lilletuns vei 1, som betjenes av en hyggelig og serviceinnstilt gjeng fra ISS. De tilbyr to varmretter hver dag, i tillegg til salatbuffet og mange varianter av ferdigsmurt mat. Kantina tilbyr også møtemat og overtidsmat.
Ta kontakt med Torunn for tilbud!
E-post: 421015@no.issworld.com, telefon: 400 10 632
UKE 27:
ONSDAG
PYTT I PANNE MED SPEILEGG
OMELETT MED SALAT OG DRESSING
MINESTRONESUPPE
STOR SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD –PÅLEGG
TORSDAG
FISH`N CHIPS MED ERTEPURE
PASTA TORTELLONI MED FEM OSTER OG KREMET TOMATSAUS
PHO – VIETNAMESISK NUDELSUPPE
STOR SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD –PÅLEGG
FREDAG
BBQ PIGWINGS MED SALAT OG SØTPOTET FRIES
HAMBURGER
FISH CHOWDER SUPPE
STOR SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD – PÅLEGG
UKE 28:
MANDAG
OKSEKJØTT I RØD THAICURRY SERVERT MED RIS
GRØNN ERTESUPPE MED EGG
SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD – PÅLEGG
TIRSDAG
VÅRRULL MED STEKT RIS
KLAR KYLLINGSUPPE MED GRØNNSAKER
SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD – PÅLEGG
ONSDAG
PASTA ITALIANA MEDKYLLING – PAPRIKA – PURRE OG URTER
BLOMKÅLSUPPE
SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD – PÅLEGG
TORSDAG
LETTPANNERT RØDSPETTE SERVERT MED RISTEDE APSRGESBØNNER, ARTISJOKKHJERTER OG PARMESAN
SITRUS OG KAPERSSMØR DILLPOTETER
ASPARGESSUPPE
SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD – PÅLEGG
FREDAG
TACO
HAMBURGER
MEXIKANSK TOMATSUPPE
SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD– PÅLEGG
UKE 29:
MANDAG
KARBONADE MED SURKÅL –BRUN SAUS OG POTETER
KREMET FISKESUPPE
SALATBUFFET – PÅSMURT – BRØD -PÅLEGG
TIRSDAG
SEIBIFF MED STEKT LØK –RØMME OG KOKTE POTETER
KREMET SOPPSUPPE
STOR SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD –PÅLEGG
ONSDAG
NASI GORENG MEDKYLLING
TOMATSUPPE MED KOKT EGG
SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD – PÅLEGG
TORSDAG
PASTA BOLOGNAISE
TOM KHA GAI
SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD – PÅLEGG
FREDAG
HAMBURGER
ASPARGESSUPPE
SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD– PÅLEGG
UKE 30:
MANDAG
KYLLINGRYTE SWEET & SOUR SERVERT MED RIS
KREMET SØTPOTETSUPPE MED TIMIAN
SALATBUFFET – PÅSMURT – BRØD - PÅLEGG
TIRSDAG
SEIBIFF MED GRØNNSAKER URTESAUS OG KOKTE POTETER
KLAR NUDELSUPPE MED GRØNNSAKER OG KYLLING
SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD – PÅLEGG
ONSDAG
PØLSE MED POTETMOS OG SMØRDAMPET NYKÅL
KREMET BLOMKÅLSUPPE
SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD – PÅLEGG
TORSDAG
CHILICON CARNE SERVERT MED RIS
MEXICANSK TOMATSUPPE
SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD – PÅLEGG
FREDAG
PIZZA
POTET – OG PURRESUPPE MED SPRØ KRUTONGER
SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD– PÅLEGG
UKE 31:
MANDAG
PASTA CARBONARA MED BACON OG SOPP
TOM KHA PHO
SALATBUFFET – PÅSMURT – BRØD - PÅLEGG
TIRSDAG
TIKKA MASALA SERVERT MED RIS OG NAN
BLOMKÅL – OG BROKKOLISUPPE
SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD – PÅLEGG
ONSDAG
FISH ROLLS MED GRØNNSAKER, POTETER OG URTEDRESSING
MINESTRONESUPPE
SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD – PÅLEGG
TORSDAG
FYLT PITA MED SALAT – KJØTTBOLLER – SALAT OG TATZIKI
INDISK KYLLINGSUPPE MED KIKERTER
SALATBUFFET – PÅSMURT - BRØD – PÅLEGG
FREDAG
HAMBURGER
GULTOT – OG INGEFÆRSUPPE
CIOPPINO – FISKESUPPE FRA CALIFORNIA
STOR SALATBUFFET – PÅSMURT- BRØD – PÅLEGG